• Последвайте ни:

0888 530 582

Национален телефон за поръчки

Рекламации и връщане

Всеки клиент има право да върнете продукт от каталога в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката може да се върне като предварително клиента уведоми търговеца за това си решение на тел; 0888 530 582


Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са ползвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес,който предварително е уточнен с консултант на E-phos На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил предварително на тел; 0888 530 582 на търговеца за решението си да се откаже от договора.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/ или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

Сенатекс ЕООД
 ще възстанови в 10-дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид,  по банкова сметка на клиента.